VREEKEN VOETVERZORGING

Voeten verdienen uw aandacht, ze dragen uw lichaam een heel leven lang. Wanneer u klachten ervaart door eelt, likdoorns of ingroeiende nagels kan dit heel vervelend zijn waardoor u in uw vrijheid wordt beperkt. Vreeken Voetverzorging heeft de oplossing.

Een goede behandeling verlost u van de klachten en geeft u meer bewegingsvrijheid. Naast de behandelingen krijgt u ook advies voor thuis om de klachten te voorkomen. U krijgt bij Vreeken Voetverzorging de garantie geholpen te worden door professionele afgestudeerde pedicure. Daarnaast zijn we aangesloten bij ProVoet, geregistreerd in het register van ProCert en aangesloten bij de Zorggroep.


VREEKEN SCHOENEN

Slecht passende schoenen kunnen ernstige gevolgen hebben voor het lichaam. Op uw schoenen rust toch uw hele lichaam tijdens het wandelen of staan. Het is daarom van belang met zorg uw schoenen te selecteren en deze kritisch op pasvorm te beoordelen.

Vreeken Voetverzorging heeft een breed assortiment eigentijdse en stijlvolle schoenen in diverse wijdtematen. Tevens zijn alle modellen geschikt voor het dragen van steunzolen. Vreeken Voetverzorging heeft onder ander de merken: Footnotes, Durea, Hartjes, Xsensible, Solidus, Finn Comfort, Waldlaufer, Wolky, Mephisto, Vabeene, Berkemann en Pocco Pazza.


VREEKEN PODOLOGIE

Een afwijkende voet zorgt voor veel (pijn)klachten in het lichaam. Denk hierbij aan pijn in de knieën, rug of nek. Onze podoloog is gespecialiseerd in het opsporen van de oorzaak.

Bij het onderzoeken van de voeten en uw houding maken wij gebruik van moderne meetapparatuur waardoor een eventuele afwijking in de voet nauwkeurig wordt vastgesteld. Ook besteden speciale aandacht aan de reumatische- of diabetische voet.


VAN DER HAM FYSIOTHERAPIE

Wij zijn specialisten in therapie voor voet - en voetgerelateerde - klachten, maar u kunt uiteraard ook bij ons terecht voor algemene fysiotherapie. Denk hierbij aan: rugpijn, ischias, nekpijn, stijve nek, schouder-, elleboog- en polsklachten, heup-, knieklachten, reuma, hoofdpijn en houdingtherapie.


LOGOPEDIEPRAKTIJK ALBLASSERDAM

Logopediepraktijk Alblasserdam is al 10 jaar bekend in Alblasserdam. Wij zijn een allround praktijk en bieden logopedie bij alle voorkomende stem- spraak- taal en gehoorstoornissen. Ook mensen die moeite hebben met problemen met slikken kunnen bij ons terecht in de praktijk. Daarnaast geven wij logopedie aan kinderen en jongeren met logopedische problemen die verwezen worden door een orthodontist of een tandarts. Twijfelt u of wij u verder kunnen helpen, neem dan telefonisch contact op voor meer informatie.


LA MER ORTHOPEDIE

Voldoet een aanpassing aan een confectieschoen met een steunzool niet meer? Of is zelfs een semi-orthopedische schoen niet effectief? Dan vragen uw voetproblemen om een andere aanpak.

Een aanpak die werkt. U wilt immers snel weer klachtenvrij lopen. Orthopedische schoenen zijn dan dé oplossing. Individueel maatwerk met gebruikmaking van de meest moderne technieken. La Mer Orthopedie heeft die kennis in huis. We kunnen het én we doen het graag voor u.

De misverstanden over orthopedisch schoeisel zijn talrijk. Wij doorbreken deze gedachte met een uitgebreide collectie modellen. Verkrijgbaar in vele leersoorten en kleuren. Van klassiek tot modern. Voor ieder wat wils. Hebt u een ander model in gedachten? Graag ontwikkelen wij met u de perfecte schoen. Uw stijl volgen wij graag.


ROUKENS OPTIEK

Zoekt u een opticien in Alblasserdam voor een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? In onze winkel kunt u terecht voor een gratis oogmeting, deskundig advies en een groot assortiment brillen en zonnebrillen. Bovendien levert Roukens Optiek aan huis, in geval u door omstandigheden niet naar de winkel kunt komen.


OSTEOPATHIE FERWERDA

Osteopathie is een manuele behandelmethode die zich richt op het opheffen van bewegingsbeperkingen in het menselijk lichaam. Osteopathie gaat er van uit dat het lichaam een eenheid is. Een bewegingsbeperking heeft invloed op het functioneren van het lichaam als eenheid. Hierdoor kunnen er klachten in het ene deel van het lichaam ontstaan terwijl de oorzaak van deze klachten zich elders in het lichaam zich bevindt. Bijvoorbeeld bewegingsverlies van de dikke darm kan o.a. leiden tot rugklachten.

Wanneer het lichaam zelf niet meer in staat is deze bewegingsbeperkingen op te heffen, heeft het hulp nodig om het evenwicht weer te herstellen. Osteopathie is een complementaire behandelmethode. Dit houdt in dat osteopathie aanvullend is op de reguliere geneeskunde en een bruikbare methode vormt naast reguliere behandelmethoden.


MEDICAPLUS

Alexander Korbee, arts voor Functionele Geneeskunde, behandelt mensen met chronische ziekten, vermoeidheid en/of pijn, zoals: CVS, fibromyalgie, voedingsintoleranties, burn-out, autisme/ADHD, artrose, reuma, M.S., candida, darmklachten, migraine, ziekte van Lyme en ondersteunt bij kanker en hart- en vaatziekten.

Er wordt hierbij een screening gemaakt met de ES Teck gezondheidsscan. Hiermee wordt bij de hercontrole ook de voortgang gemonitord. Een persoonlijk behandelplan kan inhouden:
-Leefstijladvies
-Voedingssuplementen om de stofwisseling te herstellen
-Therapie voor pijn- en vermoeidheidsklachten.

Tevens is het mogelijk om preventief een gezondheidsscan uit te voeren.

Arianne Korbee is therapeute en verzorgt de volgende therapieen voor diverse chronische klachten:
-APS-therapie
-Andullatietherapie (massagematras)
-Fysische vaattherapie

 

 


MISTER SALES

Mister Sales verleent commercieel strategisch advies doormiddel van onze deskundige senior partners.

Mister Sales werft en selecteert commercieel talent voor u als opdrachtgever.

Mister Sales traint uw personeel in commerciële vaardigheden van receptioniste tot accountmanager.

Mister Callcenter activeert bestaande (slapende) relaties, boort nieuwe doelgroepen aan en zet koude prospects om in loyale relaties.


E. BOS ORTHOPEDAGOGIEK

E. Bos Orthopedagogiek is een kleinschalige praktijk voor orthopedagogiek en psychologische hulpverlening aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen tussen de 6 en 23 jaar. Bij onze praktijk kunt u terecht voor diverse soorten onderzoek (diagnostiek), begeleiding, behandeling, advies en (opvoed)ondersteuning. 

"Zit uw kind of jongere niet lekker in zijn of haar vel, heeft het vaak last van hoofdpijn of buikpijn, gaat het met tegenzin naar school of blijven de resultaten achter, is uw zoon of dochter vaak brutaal, agressief of juist heel timide, angstig of somber, heeft het moeite om zich te concentreren of met het toepassen van sociale regels, heeft uw vermoedens van ADHD, ADD, ODD, autisme, faalangst of hoogbegaafdheid, of is de oorzaak van het probleem nog onduidelijk, dan is het goed om een orthopedagoog in te schakelen en bent u hier aan het juiste adres". 

U kunt vrijblijvend contact opnemen met de praktijk zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.